Първоначално публикувано от nastybg
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе разваляйте темата!
Аз никога не съм писал в нея, но доста хора си я харесват и си пишат вътре.
Дали със стикери, дали добре тунинговани, дали добре изглеждащи, все тая.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщениеСтикера за мен е уважение за клуб, който трябва да се рекламира от добре изглеждащи коли! и по точно от фенове!
Стикера не е нищо, защото членовете на въпросният клуб, към който трябва да се демонстрира уважение са твърде малко. Ако тези които си слагат стикер, си платят членският внос и станат членове на клуба, то тогава разбирам идеята за показност, но стекер, без член на клуба, си жив ташак. Получава се парадокс - имаш пари да си направиш колата лъскачка, пък нямаш пари за членски внос и си слагаш само стикер - и вече си в елита. На мен ми се струва глупаво. Ако темата има смисъл да седи, то смисълът е да се отбелязват всички коли, не само тия със стикери. Щото съм виждал коли със стикери, на външен вид добре, ма в техническо отношение колата е развалина, понякога даже опасно за движение.
Но искам да отбележа, че темата си е хубава и е нужно да я има, стига да няма разделение.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Уно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна. Коментирах с ирония това, че Алфите станаха доста и на ден виждам поне по 5-6, като ще е трудно да отбелязвам всяка от тях. Разбира се, бях неразбран и съответно наплют...
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеУно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна. Коментирах с ирония това, че Алфите станаха доста и на ден виждам поне по 5-6, като ще е трудно да отбелязвам всяка от тях. Разбира се, бях неразбран и съответно наплют...Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
много грозно каране на червена 147 в 21.30 вечертта сега,мина на Малинов на 2 червени сфетофара без да спира и зави към Цариградско и аз след него че ходих до центъра,изгубих го от поглед буквално караше с 130-150 надолу,голем келеш мина на сантиметри от мене и щеше да се забие в рейса от дясно дето беше спрял на сфетофара,не можах да видя номера дори дали беше софийски.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеСтикера не е нищо, защото членовете на въпросният клуб, към който трябва да се демонстрира уважение са твърде малко. Ако тези които си слагат стикер, си платят членският внос и станат членове на клуба, то тогава разбирам идеята за показност, но стекер, без член на клуба, си жив ташак.
Клубния стикер няма нищо общо с бялото (черно, червено, кой какво го влече да си го направи) надписче, което всеки, който иска може да си лепне на колата и което много хора наричат "клубен стикер" или "форумен стикер". Стикера, който показва, че си член на КАРБ е триъгълник, на който е изобразена детелинка на фона на БЪЛГАРСКОТО знаме и пише година (на членство).
Не, че не съм виждал някоя и друга Алфа с "пунта" на клубен стикер де...Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 08:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТази тема става леко безсмислена вече, днес видях 30 Алфи...Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеУно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна....Понеже не съм достатъчно полиглот може и да съм разбрал грешно, но НЕ си казвал, че темата е излишна просто няма смисъл да я има
:Някак си е тъпо да почнеш спам 3 страници и после да кажеш - "уно моменто аз нищо не съм казал"
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Вчера следобяд фейсова 147 кара по околовръстното посока Люлин сума време зад мен...шофьора беше с очила.
---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 09:58 ----------
Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщениеСтикера за мен е уважение за клуб, който трябва да се рекламира от добре изглеждащи коли! и по точно от фенове!
Стига с тия стикери тва да не са нашивките по якетата дет носеха металите едно време бре.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
По тая логика трябва си нашаря колата с надписи "Джамбо" защото работя там и пряко ме касаят добрите продажби.Ако не друго поне ще си разпознаваем от далече
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
По тая логика трябва си нашаря колата с надписи "Джамбо" защото работя там и пряко ме касаят добрите продажби.
Стига с тия стикери тва да не са нашивките по якетата дет носеха металите едно време бре.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment